Open Brief

Geachte Leden, “Oud” –Leden, vrienden & Sympathisanten van de P.H.D.C.Utr.e.o.
De Zomerstop is ingegaan, maar dat wil niet automatisch zeggen dat het bestuur op de lauweren gaat rusten!
Ook bij ons is de crisis voelbaar, u zult wellicht begrijpen dat wij niet alleen en uitsluitend kunnen rondkomen van het leden geld!
Gelukkig kunnen wij ook gebruik maken van sponsoren die regelmatig hun steentje bijdragen, kijk hiervoor op www.pejedori.nl bij de link: Links&Sponsoren.
Om weer wat geld te genereren in de Clubkas zijn wij al gedurende een hele lange tijd aan het nadenken, wat kunnen we doen en bedenken in het belang van de honden eigenaren en de vereniging! Per slot van rekening lopen we achter met het onderhoud van het aanwas en gewas, ons Clubhuis is verwoest en toe aan vernieuwing, een lang gekoesterde wens is “Vaste”Nuts voorzieningen, vernieuwen en verbeteren van de trainmaterialen, strakke beschoeiing, meer stekpalen, en hokken voor de honden, omkleed mogelijkheden voor de trainers, en het zou helemaal TOP zijn als wij de trainers een onkostenvergoeding kunnen aanbieden! Nu doet iedereen het op maximale vrijwillige basis en brengt twee wekelijks zelfs geld mee! Dit gebeurt al jaren, maar kan niet echt de bedoeling zijn! Na 7- jaren zijn we weer echt aan vernieuwing maar vooral verbetering toe, dat maakt het voor u en voor ons leuker maar vooral beter.
U zult begrijpen dat bovenstaande NIET te realiseren is uit de clubkas van het leden en sponsor geld , we moesten een nieuwe bron aanboren, en in deze tijd is dat heel moeilijk, maar de honden moeten toch eten, en overige aanverwanten artikelen vinden ook grof aftrek bij de verschillende dierenspeciaalzaken, daar ging er een lampje branden! Waarom niet zelf in dat gat springen, perslot van rekening loopt er bij ons op de vereniging meer ervaring rond dan in de gemiddelde  dierenspeciaalzaak, dus wij zijn opzoek gegaan naar de mogelijk heden om GOED & Goedkoop te combineren, en daar zijn we in geslaagd! Maar hebben jullie hulp daar natuurlijk bij nodig!!!
Niet alleen is het heel belangrijk dit bericht zoveel mogelijk te delen, maar net zo belangrijk is het om een account aan te maken en je in te schrijven bij de “Nieuwsbrief” als om regel matig wat bij ons te bestellen. Alleen zo kunnen we met elkaar de kwaliteit op de club garanderen en handhaven, de WEBSHOP www.k9store.nl is gebouwd en inmiddels online, we vragen natuurlijk nog wel even om uw geduld, er staat op dit moment nog geen 5% van ons totaal assortiment online, simpel weg is dat een heidens karwei wat ook weer door een vrijwilliger wordt gedaan naast zijn fulltime baan!
Aan het eind van de rit moeten er +/- 7000! Artikelen in komen te staan en zoals gezegd kan dat nog even duren, wekelijks worden er gemiddeld 100! Producten toegevoegd en dit wordt weer in de Nieuws brief aangegeven!
Ook bezorgen we het GRATIS en is er de mogelijkheid het af te halen op onze trainingdagen!
Op dit moment geven we 10kg Pejedori- Brokken weg! Bij de club van 100! ( lees de voorwaarden! ).
Ons streven is het les geld zo laag mogelijk te houden, en zo’n hoog mogelijk rendement te bieden aan u en uw hond(en). Deze nieuwe activiteit binnen de club zal tijd nodig hebben voordat we resultaten gaan behalen en het echt zichtbaar zal worden binnen de vereniging, maar zonder uw hulp zijn we totaal kanloos! Ook vragen wij op de site aandacht voor de dierenambulance en het dieren asiel, hebben wij een link geplaatst naar een vergelijkingssite voor dierenverzekeringen en onze dierenarts te Putten: Daan Kranendonk. Ook willen wij u vragen eens op de site te
kijken van onze sponsoren, vragen –tips –op en aanmerkingen zijn van harte welkom opklantenservice@k9store.nl
Wij hopen dat jullie willen meewerken en mee bouwen aan onze geweldige vereniging en dat jullie club gevoel en clubhart op de goeie plek zitten, wij hebben er zin in en zijn er klaar voor en zullen er alles aan doen om dit uit te bouwen naar een groot succes!!!
Kunnen wij reken op jullie hulp en medewerking ??? !!!
Vertel het verder , deel dit bericht, maar voor al bezoek onze website www.pejedori.nl regelmatig en gebruik de Link k9store om onze winkel te bezoeken!!! Of: www.k9store.nl
Fijne vakantie!
Team Pejedori.