Over de PHDC Utrecht

Wie zijn wij?

De Afkorting P.H.D.C.Utr.e.o. staat voor Pejedori Honden Dressuur Club Utrecht en omstreken en is opgericht op 01-02-1919 en is in 2005 overgenomen door een groep Amerikaanse Bulldog eigenaren. Vanaf het begin stond voorop dat we wilden trainen met onze honden op een ontspannen en respectvolle manier.  Op het moment van overnamen bestond de wet RAD nog en waren Amerikaanse Buldoggen niet overal welkom, en was het moeilijk om mee te doen aan gehoorzaamheid trainingen. Omdat men wilde laten zien dat een Amerikaanse Bulldog wel degelijk een gehoorzame hond kan zijn is de P.H.D.C.Utr.e.o. ontstaan.

De meeste leden hebben een (of meer) Amerikaanse Bulldoggen, maar er zijn ook andere rassen vertegenwoordigd en ieder Ras is bij ons welkom .Bij ons wordt getraind met o.a. de Cane Corso, Engelse Stafford, Amerikaanse Stafford, Dogo Argentino, Mechelse Herder, Mastino ,Boxer, pitbulls en Kruisingen. De P.H.D.C.Utr.e.o. is gespecialiseerd in het trainen van werkrassen. Honden meten zonder gedragsproblemen zijn van harte welkom. Omdat we bijna alles in eigen beheer doen en we gebruik maken van vrijwilligers kunnen we de kosten voor het lidmaatschap laag houden. Wij beheren ook een WEBSHOP: www.k9store.nl

K9 is een verkorte schrijfwijze voor “canine”, wat hoektand betekent in het Engels. In feite is K9 dus een woordspeling. Het is een ingeburgerd synoniem voor hondachtige. Dus een hele toepasselijke naam voor onze web shop.

Deze shop wordt beheerd door het bestuur van de vereniging en is toegankelijk voor iedereen, maar in het bijzonder voor onze leden! Wij zijn constant op zoek naar het beste voor onze leden en hun honden. Iedereen kan bij ons komen trainen en sporten met zijn of haar hond en ook iedereen is welkom in onze web shop k9store.nl

P.H.D.C.Utr.e.o. wordt geleid door honden liefhebbers en voor honden liefhebbers.

Veel plezier op onze website & Web shop tips zijn welkom!!

Als u ons een mail stuurt, nodigen wij u vrijblijvend uit om langs te komen met uw hond, voor een kop koffie of een bakkie thee en 1 GRATIS les bij ons op de Club!

Na deze informatieve ontmoeting is er ook ruimte voor al uw vragen!

Met Vriendelijke Groet,

Team Pejedori / k9store.

Comments are closed.